Detachering


Onze kernactiviteit is het detacheren van onze hoogopgeleide professionals. 

Onze professionals worden gedetacheerd vanuit Quinnoah Consulting B.V. en daarnaast bemiddelen we ook externe zzp consultants. 

Onze Accountmanagers bezitten tientallen jaren aan ervaring binnen detachering, waardoor zij kunnen terugvallen op een groot netwerk van opdrachtgevers en professionals.  

Daarnaast weten onze Accountmanagers zich gesterkt door jaren eigen ervaring binnen de vakgebieden waarvoor de bemiddeling aangevraagd wordt. Dit levert vanaf de aanvraag, en uiteraard gedurende het proces, onmiddellijk resultaat. 

Onze 6 pilaren in het proces: 

Wensen van de opdrachtgever: 

U komt bij ons op de eerste plaats; Wat zijn uw wensen?  

Wat zijn uw wensen betreffende specifieke skill-set, opgedane ervaring en zeker ook betreffende persoonlijkheid van de kandidaat waar u naar op zoek bent. Dat is ons uitgangspunt, uw wensen, hier gaan wij dan ook diep en uitvoerig op in om tot een duidelijk profiel te komen voor de te vinden kracht. 

Bedrijfscultuur en Persoonlijkheid: 

Daarnaast vragen wij door betreffende de bedrijfscultuur binnen uw organisatie of binnen de afdeling waar de kandidaat terecht komt, dit omdat de cultuur van een organisatie iets is wat niet snel wijzigt en de kandidaat daar dus absoluut bij moet passen. Ook gaan wij uitvoerig door op wat u qua persoonlijkheid zoekt en wat voor persoonlijkheden er reeds werken. Dit bepaald namelijk grotendeels of een kandidaat wel of niet geschikt wordt bevonden en of er een klik zal zijn. 

Krachten van de Kandidaat: 

Dan pas gaan wij verder in het Werving & Selectie proces met de kandidaten. Wij gaan hierbij uit van methodieken welke gericht zijn op de krachten van onze kandidaten.  

Wij voeren meerdere en uitvoerige gesprekken met de kandidaten waarbij we de STARR-methodiek gebruiken om de vaardigheden te toetsen. Daarnaast heeft de kandidaat reeds verschillende competentietesten doorlopen en weten wij daardoor exact waar zijn of haar krachten liggen. 

Referenties en controle: 

Diploma’s van de kandidaat worden gecontroleerd en referenties worden ingewonnen. Doordat het merendeel van onze kandidaten door een contact van ons wordt voorgesteld, hebben wij een extra garantie. 

Gesprekken en opdracht: 

Pas wanneer alle voorgaande zaken in orde zijn, zullen wij de kandidaat aan u voorstellen. Wanneer ook u in gesprek bent geweest en een positieve match heeft ondervonden, gaan wij direct aan de slag om de opdracht tot detachering in orde te maken. 

Feedback en coaching: 

Wanneer onze professional bij u aan de slag is, volgt een begeleidend traject van feedback en coaching vanuit Quinnoah samen met onze professional, waar u als klant ook bij kunt aanschuiven als u dat wilt. Dit proces zorgt voor voortdurende ontwikkeling en scherpte voor zowel onze professional als voor ons van Quinnoah.   

Al onze 6 pilaren zorgen ervoor dat wij het gewenste resultaat leveren door onze focus door ervaring en expertise, wij zorgen ervoor dat we de juiste match en de juiste kandidaat inzetten op de juiste plek. 

Delivering Results through Focused Experience 

 

Wanneer u meer informatie wilt over detachering neemt u dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar. 

Quinnoah Consulting B.V.