Goede doelen

Making the future brighter

WeAreQuinnoah – Wij zijn trots op onze heldere normen en waarden.

Wij vinden het belangrijk om iets terug te doen voor anderen, dit komt al terug in onze Familie-dag en onze Vrijwilligers-dagen, we willen nóg meer doen. 

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s en onze business partners te helpen, maar wij vinden daarnaast dat we veel méér kunnen doen. 

We willen anderen ook helpen, dat vinden wij onze plicht, juist omdat we dat kunnen.

Goede doelen

For other people, by our people

De oprichter van Quinnoah, wilde niet alleen een bedrijf zijn mét mensen, maar een bedrijf dóór mensen en juist vóór mensen. Daardoor is een van onze belangrijkste kernwaarden, het steunen van goede doelen, in woord, middelen en daad.
  • Maandelijkse 25,- pp reserveren: Quinnoah reserveert per maand, 25,- euro per collega, voor onze goede doelen om te steunen.
  • Maandelijkse Cheque twv 500 euro: Quinnoah zorgt dat iedere maand, één collega, een cheque twv 500,- euro weg mag geven aan een door zijn of haar gekozen doel.
quinnoah-goede-doelen-2
Goede doelen

Sophia Kdz

Deze gaat ons nauw aan het hart en is dan ook een vast goed doel waarvoor wij maandelijks reserveren en dan éénmaal per 3 maanden langs gaan brengen.

Dit zijn namelijk onze échte helden!

+ 0 euro
Reeds gedoneerd
+ 0
Goede doelen reeds gesteund
Herman goede doel
Goede doelen

Monthly Cheque 500,-

Iedere maand mag één van onze collega’s, een cheque t.w.v. 500,- euro langsbrengen en schenken aan een goed doel naar zijn of haar keuze.

Hier maken wij telkens een waar feestje van, omdat we het ontzettend belangrijk vinden om dit te doen.

#BecauseWeCan

Goede doelen

Méér dan 15 goede doelen reeds mogen steunen

We vinden het juist belangrijk dat onze mensen betrokken zijn, daarom steunen we het enorm om zo veel mogelijk verschillende doelen te steunen die onze menen nauw aan het hart gaan.

Enkele voorbeelden van goede doelen die we steunen:

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij je helpen?