Over ons

Delivering results through focused experience

Wij zijn Quinnoah Consulting, een jonge, dynamische en snelgroeiende intermediaire organisatie met heldere normen en waarden. 

Gestart om de vraag naar hoogopgeleide professionals op het gebied van Back-, Middle- en Front Office activiteiten van Asset Managers, Banken en Verzekeraars te beantwoorden en te matchen. 

Gespecialiseerd in Project Management en Control en (volledige) Project Staffing op het gebied van systeem implementaties en andersoortige Lean change en verbeter projecten. 

Wij zijn zelf opgeleid – binnen de Back- Middle- en Front Offices van diverse grote Asset Managers, Banken en Verzekeraars en hebben ervaring opgedaan op de werkvloer en binnen diverse grote implementatie Projecten in Europa, waardoor wij alle veranderingen en eisen goed begrijpen en weten welke uitdagingen er spelen en welke valkuilen er op de loer liggen. 

Als doelstelling hebben wij  betaalbare en kwalitatief hoogwaardige, hoogopgeleide professionals te matchen welke echt met u meedenken en u verder helpen door het gewenste resultaat te leveren voor de lange termijn. Binnen de door ons geleide systeem implementatie Projecten en andersoortige verbeter projecten, garanderen wij resultaat door onze gefocuste expertise en ervaring. 

Onze opdrachtgevers en doelgroep zijn Asset Managers, Banken, Pensioenfondsen en Verzekeraars, welke zowel nationaal als internationaal georiënteerd en gesitueerd zijn.  

Momenteel zijn er Quinnoah Consultants werkzaam in Nederland, en diverse andere landen binnen de EU. Wij zijn gedreven om ons werkgebied verder uit te breiden en onze ambities verder waar te maken. 

Dit bereiken wij door ons enthousiasme en onze tomeloze inzet voor al onze opdrachtgevers en professionals. 

Quinnoah gaat altijd net wat verder dan anderen om de resultaten te behalen. 

Missie

Wij leveren resultaat: Door ons enthousiasme, onze ervaringen, kenniskunde en door onze gezonde dosis lef, houden wij focus door ervaring, maken wij het verschil en vinden wij voor u de juiste match.  

Visie

Wij zien een sterk en snel veranderende financiële wereld, welke meer en meer de kant van Financial IT opgaat. Lean trajecten, Automatisering, STP proces inrichting en bijvoorbeeld Robotics brengt de toekomst in de financiële sector.  

Onze focus ligt binnen productie op het snijvlak van Finance & IT en binnen change op Systeem Implementaties en verbeter Projecten in de financiële sector. 

Wij verzorgen Detachering, Werving & Selectie, Project Staffing, Project Management & Control en we verzorgen complete Systeem Implementatie trajecten.  

Binnen deze vakgebieden matchen wij onze hoogopgeleide professionals en opdrachtgevers en leveren wij blijvend resultaat in volledige openheid en transparantie. 

Wij helpen u klaar te stomen voor de toekomst, Quinnoah Consultants bezitten en leveren met enthousiasme de kennis, kunde en ervaring om voor uw bedrijf de toekomst te realiseren. 

Quinnoah Consulting B.V.