Project Management & Control


Voortbordurend op Project Staffing komt onze specialisatie op het gebied van Project Management & Control. 

Quinnoah beschikt over zeer ervaren Programma Managers en Project Managers (PM’s), maar ook over ondersteunende medewerkers zoals Project Management Officers (PMO’s). 

Quinnoah is in de eerste plaats gespecialiseerd in de grotere systeem implementatie projecten zoals SimCorp Dimension en Advent Geneva implementaties, Gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerde Consultants, maar daarnaast ook in het leveren van Programma- en Project Managers en een PMO-er. 

Zie “Projecten” in de zoekbalk om te zien welke projecten onze Project Managers en Consultants hebben volbracht. 

Onze Programma- en Project Managers zijn door de wol geverfd en weten door alle ervaringen juist de valkuilen en de (on)juistheden om de implementatie tot een succes te maken. Het zijn people managers pur sang die met iedere laag en cultuur kunnen communiceren. 

Naast implementatie projecten, zijn onze Project Managers ervaren in Lean Six Sigma trajecten en andersoortige verbeter trajecten. Binnen Quinnoah beschikken wij over Lean Six Sigma gecertificeerde Project Managers en ook Agile en Prince2 gecertificeerde resources. 

De PMO medewerkers van Quinnoah zorgen voor ondersteuning en verzorgt de project controls. Een van de uitdagingen is uiteraard het budget en de tijdlijnen, deze dienen goed bijgehouden en gerapporteerd te worden. 

Delivering Results through Focussed Experience 

De ervaring, kennis en kunde zoals in dit stuk weergegeven wijzigt uiteraard geregeld, vanwege nieuwe ervaring welke we binnenhalen of opdoen, of doordat er nieuwe Project Management opdrachten worden toegevoegd.  

Wanneer u meer informatie wilt over Project Management & Control, neemt u dan contact met ons op, wij staan graag voor u klaar. 

Ook puur voor kort telefonisch advies kunt u bij Quinnoah terecht, wij begrijpen als geen ander de impact van een project op uw organisatie en dat een klankbord projecten verder helpt. 

Quinnoah Consulting B.V.